Programma

Een sprankelende avond met afwisselend entertainment én inhoud 
‘Earth needs more Space’ is het thema van 2018, het behoud van de aarde speelt hierbij een grote rol. Onder het genot van een smakelijk viergangen diner met mooie wijnen kunt u genieten van muzikale optredens met o.a. een energieke percussie act waarbij recycling centraal staat, een unieke ‘Trashion’ show van bekende en minder bekende modeontwerpers en interessante verhalen en prachtige beelden van André Kuipers en Mark McCaughrean. Er is een verloting van aantrekkelijke prijzen, een veiling van bijzondere stukken en veel ruimte om te netwerken doordat het eerste voorgerecht en nagerecht ‘walking’ is. Onder begeleiding van de bekende presentator Harm Edens belooft het een bijzondere avond te worden, vol entertainment én inhoud ten behoeve van een duurzamere wereld door de inzet van ruimtevaart. Space Expo, het grootste ruimtevaartmuseum in Nederland, laat zien hoe dit kan.

Bijzondere belevenis
André Kuipers en Mark McCaughrean vertellen over hun bijzondere werk en laten zien hoe mooi, maar ook hoe breekbaar de aarde is. Duurzaamheid, recycling en circulaire economie spelen deze avond een grote rol en dit wordt vertaald in een buitengewoon optreden en een originele show. Dit alles maakt het jaarlijkse Space Gala tot een bijzondere belevenis. Als u uw relaties of uzelf wilt trakteren op een onvergetelijke avond én tegelijkertijd een belangrijk doel wilt steunen, nodigen wij u uit om een reservering te maken. Help Space Expo het mogelijk te maken om het overview effect over te brengen en een mindshift in gang te zetten.

Programma
17:00    Ontvangst en ‘walking starter’ met smooth lounge music van DJ Onno-O.
18:15    Voortzetting van het diner aan tafel, waarbij u het volgende te wachten staat:

  • De bekende en veelzijdige programmamaker Harm Edens zal met zijn inhoudelijke kennis van duurzaamheid en groot gevoel voor humor zorgen voor de inspirerende presentatie van deze avond.
  • Een energieke percussie act waarbij ‘recycling’ centraal staat.
  • De jonge en getalenteerde pianiste Vera Marijt speelt live achtergrond muziek met haar trio.
  • Tweede voorgerecht.
  • Interessant college van astronaut André Kuipers over het ‘overview effect’ voor een duurzamere wereld door inzet van de ruimtevaart.
  • Hoofdgerecht.
  • Mark McCaughrean (Senior Advisor Science & Exploration bij ESA) neemt u tijdens een boeiend verhaal mee op reis door het oneindige heelal en toont ons in prachtige beelden hoe bijzonder en kwetsbaar onze planeet is.
  • Een spraakmakende ‘Trashion show’, waarbij modedesigners met hun duurzame ontwerpen, gemaakt van afval, aandacht vragen voor de enorme afvalberg en het belang van recycling.
  • Een bijzondere veiling met mooie kavels en een loterij met aantrekkelijke prijzen.

22:30    Trekking loterij en bekendmaking opbrengst.
22:45    ‘Walking dessert buffet’. DJ Onno-O zorgt voor sfeervolle muziek.
23:30    Einde Space Gala 2018.
23.30    Dunes Lounge & Bar open tot 01.00 uur.