Veiling kavels 2017

Kavel 1: Een huiskamerconcert van de professionele mezzosopraan Mylou Mazali.

foto-mylou-mazali-oranje-jurklogo-mylou-mazali-opera-per-tutti

Deze verrassende mezzosopraan geeft een luchtige en speelse voorstelling die anders is dan andere opera.Gepassioneerd, van hoge kwaliteit, dichtbij en tussen het publiek bezorgt deze operazangeres aan zowel operakenners, opera leken en opera twijfelaars een gelukzalig gevoel. Zij vindt het belangrijk om haar publiek op een luchtige en speelse manier deel uit te laten maken van de voorstellingen en maakt deze muziek heel toegankelijk.

Als koorzangeres werkte zij bij The New Israeli Opera en De Nationale Reisopera. Als soliste via het Duitse ZBF zong zij in theaters va Baden-Baden, Saarbrücken en Kassel.

In 2007 richtte zij een eigen operagezelschap op onder de naam ‘Opera per Tutti’. Inmiddels heeft Opera per Tutti grote bekendheid gekregen met als hoogtepunten optredens tijdens Uitreiking Zilveren Anjer, Worldexpo Zaragossa, Bredewegfestivals en tijdens het Prinsengrachtconcert, het Grachtenfestival en SAIL. In augustus 2011 behaalde zij de finale van het prestigieuze concours ‘Oper im Berg-Festival’ te Salzburg. Mylou is een veelgevraagd soliste/presentatrice bij vele koren en geeft muzikale lezingen voor o.a. HOVO Rotterdam.

Het huiskamerconcert is 30 minuten, inclusief geluidsversterking.

Deze kavel is mogelijk gemaakt door Mylou Mazali. www.operapertutti.eu


 

Kavel 2: Management team training op grote hoogte voor 10 personen in The Penthouse in Den Haag.

Deze unieke training is inclusief een penthouse suite op de 40ste etage met lunch en twee coffee breaks bij The Penthouse op de top verdiepingen van de Haagse Toren. De bekende businesscoach en trainer Frans Heemskerk van Heemskerk Development stelt in samenwerking met The Penthouse in Den Haag een mooi kavel beschikbaar. Op grote hoogte als team een grote stap vooruit zetten!

Of het nu gaat om een managementteam of een cruciaal team binnen een deel van het bedrijf, dit kavel biedt de mogelijkheid om met dat team een grote stap voorwaarts te zetten.

Een middelmatig team of een echt topteam………? U kent het allemaal wel, een team functioneert best goed maar om te zeggen top…… nou nee. Is er wel sprake van onderling vertrouwen en respect? “Vaak hoor ik dat er in een team geen blad voor de mond genomen hoeft te worden”, “we kunnen alles tegen elkaar zeggen”. In de praktijk komt het toch vaak neer op ‘praten over’ en niet ‘praten met’ elkaar.

Vraagt u zich wel eens af of er bij alle teamleden wel sprake is van voldoende betrokkenheid? Veegt iedereen zijn eigen straatje schoon of wordt er echt samengewerkt? Tenslotte is er vaak onvoldoende focus op het behalen van resultaten. Kortom, veel teams moeten nog heel veel ontwikkeling doormaken om een topteam te zijn.

Een fantastische locatie, geïnspireerd op de Flat Iron Building in New York. Een internationale wereldplek op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht, tot 45 kilometer ver. Zelfs hoger gelegen dan het Eiffeltoren restaurant. Het biedt niet alleen een uitstekend restaurant, maar ook business suites, meeting-rooms, appartementen en werkplekken.

Deze kavel wordt u aangeboden door The Penthouse en Heemskerk Development. www.heemskerkdevelopment.nl   |   www.thepenthouse.nl 


 

Kavel 3: All-incl. VIP arrangement Formule 1 Grand Prix in Spa Francorchamps voor 2 personen. Inclusief hotel en 4 dagen rijden in de BMW i8, de sportauto van de toekomst! Van 25 t/m 28 augustus 2017.

U ziet Max Verstappen aan het werk op zijn ‘thuiscircuit’ in Spa Francorchamps en u heeft drie dagen toegang tot de Formula One Paddock Club, van 25 t/m 27 augustus 2017, inclusief:

 • Entree tot de Paddock hospitality suite in de pit building, boven de Formula One pits met pit dak.
 • Fantastisch uitzicht op de startlijn en de eindstreep.
 • Toegang tot de Support Race Paddocks en de pitlane.
 • Open bar met Mumm-champagne.
 • Een vijfsterrenmaaltijd met exclusieve wijnen.
 • Chill Out Lounge met DJ en gevarieerd entertainment.
 • 3 nachten in een 2-persoons kamer in een 4* hotel incl. ontbijt.

Friday Evening Paddock Invitation: Een zeer exclusieve beleving met een blik achter de schermen, dat normaal alleen toegankelijk is voor een beperkt aantal gasten. Inclusief:

 • Technische voorstelling bij de ‘motorhome’.
 • Geleide privéwandeling door de pitlane.
 • Privérondleiding in de Pirelli-bandencentrale.
 • Paddock-verkenning met een F1-expert.
 • Voorstelling van de safety- en medical car met vragen sessie en foto moment.
 • Paddock Club-receptie met gourmetmenu en champagne.
 • 4 dagen een buitengewone rij beleving in de innovatieve BMW i8, een plug-in hybride design sportwagen die de voordelen van innovatieve elektro- en verbrandingsmotor technologie in zich verenigt. Dé sportiefste en meest stijlvolle manier om elektrisch en dynamisch te rijden! De parkeerplaats op het circuit is gereserveerd.

De BMW i8 experience is mogelijk gemaakt door BMW/ MINI dealer Van Poelgeest in Noordwijk.  www.van-poelgeest.nl


 

Kavel 4: Bezoek hoofdkantoor van de KNRM inclusief vaartocht voor 6 personen.

De KNRM is een zelfstandig opererende, ongesubsidieerde, organisatie die kosteloos mensen redt op zee en open water. Er zijn 45 redding stations langs de gehele kust en aan de ruime binnenwateren, zoals het IJsselmeer, Markermeer, Randmeren en de Zuid-Hollandse en Zeeuwse Delta. KNRM Lifeguard stations vind je op de Waddeneilanden. Het hoofdkantoor staat in IJmuiden.

Het Radisson Blu Palace Hotel steunt de KNRM al diverse jaren en mag dit jaar dan ook een uniek kavel aanbieden namens deze organisatie.

Op het hoofdkantoor in IJmuiden wordt u ontvangen voor een ‘kijkje in de keuken’ van deze unieke organisatie. U hoort en ziet hoe de KNRM opereert in de meest lastige en gevaarlijke situaties. Om de beleving compleet te maken vaart u aan boord van een snelle, operationele reddingboot. Locatie en datum zijn in overleg.

Deze kavel wordt u aangeboden door de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.  www.knrm.nl


 

Kavel 5: Vliegen in de Boeing 737NG static flight simulator inclusief diner in oude verkeerstoren voor 4 personen.


Ontvangst in de Oude Verkeerstoren van Schiphol-Oost met koffie en thee. Na een briefing van de instructeur kiest u zelf uw bestemming en vliegt u in 75 minuten met de Boeing 737NG naar een door u gekozen bestemming. Onderweg krijgt u te maken met onvoorziene problemen die u moet oplossen. Door het 140º beeld voelt u bijna alle bewegingen.
Na de landing gaat u de koepel van de verkeersleiding bekijken en kunt u tevens genieten van een prachtig uitzicht op de privéjets van Schiphol! Daarna proost u op een goede afloop met een landingsdrankje. Na de simulatie vlucht wordt er een geheel verzorgd diner geserveerd in Wings food & drinks, in de oude verkeerstoren bij Schiphol-Oost. Deze verkeerstoren uit 1952 vormt een prachtige herinnering aan de omvangrijke luchtvaart geschiedenis van Schiphol.

De helderheid en eenvoud van de toren geven een goed tijdsbeeld. Dat maakt deze locatie met recht een zeer unieke plek voor de flight simulator training en een restaurant, wat ook uitermate geschikt is voor een vergadering, presentatie of feestelijke gelegenheid.

Deze kavel wordt aangeboden door Flight Simulator Training & Incentives en Wings food & drinks. www.flightsimulator.nl  |  www.wings-schiphol.nl


 

Kavel 6: 8-daagse rondreis voor twee personen door Frans-Guyana met een bezoek aan de ESA lanceerbasis in Kourou van 21 t/m 29 oktober 2017. A once in a lifetime trip!

Frans-Guyana is een Frans overzees departement aan de noordkust van Zuid-Amerika. Het grenst in het westen aan Suriname en wordt verder omsloten door Brazilië. De hoofdstad Cayenne ligt niet ver van Kourou, waar zich de lanceerbasis Spaceport van de ESA bevindt. U reist in groepsverband vanuit Parijs naar de hoofdstad Cayenne per Air France, deze vlucht is inbegrepen.

U bezoekt het beroemde Devils Island, een vroegere strafkolonie waar tegenwoordig een lancering tracking systeem van Spaceport staat. In Cayenne bezoekt u een traditionele food&spice markt. Drie dagen verblijft u in het regenwoud, waar u o.a. overnacht in een ecolodge op het water en kennismaakt met de Hmong stam en de overweldigende natuur.

Tijdens een wandeling door het regenwoud vertelt de gids welke  planten medicinale eigenschappen hebben. In een natuurlijke jacuzzi is het heerlijk ontspannen en vanuit uw hangmat is de heldere sterrenhemel helemaal fantastisch. Met een kleine boot gaat u op zoek naar kleine kaaimannen in het Kaw moeras, een nachtelijk avontuur!

Het hoogtepunt is een bezoek aan de streng beveiligde ESA lanceerbasis bij Kourou. U bezoekt het controlecentrum en u ziet de verschillende lanceerplaatsen van dichtbij. Als u geluk heeft vindt er een lancering plaats die u van nabij kunt bijwonen,deze kans is 30%.

Deze kavel is mogelijk gemaakt door ESA Kourou Office. www.esa.int/esa


 

Kavel 7: Kunstwerk ‘Space Angel’ van Karin van de Walle.

Space Angel

Gerenommeerd beeldhouwster Karin van de Walle creëert sexy vrouwen met droomlichamen in nauwsluitende glamour pakjes en jurken op high heels met een knipoog naar wulpse pop iconen als Beyoncé en Lady Gaga.

Speciaal voor dit Space Gala heeft Karin van de Walle een exclusief beeld in de serie ‘Space Angels’ gecreëerd. Het beeld is circa 80 cm hoog, van duurzaam keramiek en tijdens het Space Gala te bewonderen zijn in de lobby van het hotel.

Deze unieke ‘Space Angel’ is geïnspireerd op Jane Fonda in de iconische outer space-film Barbarella.

U ontvangt een certificaat van echtheid voor deze geweldige eye catcher voor thuis, in uw kantoor of bedrijf.

Deze kavel is mede mogelijk gemaakt door Karin van de Walle en Artvisionwww.karinvandewalle.com

 


 

Kavel 8: Exclusieve wijn proeverij met bijpassende hapjes in de The Winery van Dunes Lounge & Bar voor 15 personen.

D’Vino is sinds 1996 actief als wijngroothandel in de Duin- en Bollenstreek. De activiteiten richten zich met name op de horeca en het bedrijfsleven. Het woord d’Vino staat voor ‘goddelijke wijnen’, dat klinkt nogal zwaar, maar het is sinds jaar en dag de filosofie van d’Vino om interessante wijnen te vinden met een prima prijs en kwaliteit verhouding.

Het Radisson Blu Palace Hotel en D’Vino organiseren een fantastische wijnproeverij in ‘The Winery’ van ‘Dunes Lounge & Bar’. Dunes is de nieuwe lounge van het Radisson Blu Palace hotel die in maart 2017 is geopend. Op een informele wijze wordt uitleg gegeven over de wijnen en wijn/spijs combinaties.

U zult bijzondere wijnen proeven met een mooi verhaal. Bij de wijnen worden bijpassende kleine gerechtjes geserveerd.

Deze kavel wordt u aangeboden door  D’Vino – Partner in wijn en Radisson Blu Palace Hotel. www.dvino.nl   |  www.radissonblu.com


 

Kavel 9: Lancering van uw naam met favoriete quote of slogan naar de ruimte.

Uw bedrijfsnaam met favoriete quote of slogan (*) wordt op een ‘Quad Pack’ lanceercontainer gegraveerd en met een echte lancering van een satelliet de ruimte ingebracht.

Normaal gesproken krijgen alleen de satellietbouwers de mogelijkheid om hun naam op deze manier de ruimte in te schieten. Maar speciaal voor dit Space Gala biedt ‘ISIS Innovative Solutions In Space’ deze unieke kans om uw bedrijfsnaam te verbinden met de ongekende mogelijkheden in Space.

Uiteraard ontvangt u foto’s die u kunt gebruiken voor een mooie campagne of marketing & PR doeleinden.

Deze kavel wordt u aangeboden door ISIS – Innovative Solutions In Space. www.isispace.nl

(*) De inhoud van de quote of slogan moet worden goedgekeurd in overleg met ISIS.


 

Kavel 10: VIP-lunch in Michelinster restaurant Pure C (Sergio Herman),  inclusief exclusieve rondleiding van Syrco Bakker en vervoer in een VIP-minibus van Brouwer’s Tours voor 8 personen.

Pure C is een ode aan Zeeland, de wereld en het leven: sexy cocktails, betoverend eten, geweldige wijnen, een fraaie lounge, een mooi interieur, goede muziek en een prachtig vergezicht over de weldadige zee.

Syrco Bakker is al geruime tijd een van de steunpilaren van Sergio Herman. Geschoold bij chefs als Jean-Georges Klein, Jonnie Boer en Gordon Ramsay geeft hij inmiddels leiding aan de keukenbrigade van Pure C. Alle gerechten van Sergio en Syrco zijn superieur, spannend en vol smaak. Op deze unieke plaats, bovenop de duinen van Cadzand-Bad, gaat het om beleven, delen en proeven. Pure C is een luchtige, dynamische zaak. Een beetje Ibiza aan de Noordzee met een gemoedelijke losse sfeer en lekkere muziek op de achtergrond!

Met een exclusieve Businessclass minibus, met tafels, lederen stoelen, airo en Wifi, wordt u op een comfortabele manier naar Cadzand vervoerd door Brouwer’s Tours uit Noordwijk.

 • Ontvangst in Dunes Lounge & Bar (Radisson Blu Palace Hotel) met koffie en gebak.
 • Parkeren in de afgesloten parkeergarage van het hotel.
 • Businessclass minibus van Brouwer’s Tours naar Cadzand.
 • üOntvangst in Pure C met een Hierbas de las Dunas cocktail.
 • Vijfgangen lunch aan de Chefs Table (wo, do, vr).
 • Bijpassend wijnarrangement.
 • Water tijdens de lunch inclusief.
 • Kop koffie na afloop inclusief.
 • Exclusieve rondleiding in de duinen bij de Hierbas de las Dunas plantation door Syrco Bakker.
 • Businessclass minibus van Brouwer’s Tours terug naar Noordwijk.

Deze kavel is mogelijk gemaakt door Hierbas de las Dunas, Brouwer’s Tours en Radisson Blu Palace Hotel.  

www.pure-c.nl  |  www.brouwersexclusive.nl  |   www.radissonblu.com


 

Kavel 11: Exclusieve fotosessie in de Soyuz capsule van
André Kuipers met… André Kuipers.


In september 2016 is de originele Soyuz capsule van André Kuipers onthuld bij Space Expo. Met deze capsule vertrokken André Kuipers, Oleg Kononenko en Don Pettit op 23 december 2011 naar het ISS om er op 1 juli 2012 weer veilig mee op aarde terug te komen.

Dit is uw kans om met collega’s, relaties of kinderen met een bijzonder levensverhaal plaats te nemen in een echt ruimteschip. Kruip in het nauwe kuipstoeltje naast André terwijl hij alles vertelt over de werking van het ruimteschip en uitlegt wat de spannendste momenten zijn tijdens de heenreis en de terugkeer.

Deze kavel wordt u aangeboden door André Kuipers.


 

Kavel 12: Zonnecel van de Hubble ruimtetelescoop.


De Hubble ruimtetelescoop, inmiddels al bijna 27 jaar in een baan op zo’n 600 km hoogte rond de aarde, verrast ons keer op keer met prachtige opnames van verre sterrenstelsels. Met enige regelmaat zijn verschillende onderdelen, zoals de zonnepanelen, vervangen en met de Spaceshuttle teruggekeerd naar de aarde.

Deze kavel bestaat uit een enkele originele zonnecel van een zonnepaneel van de Hubble die van 1990 tot 1993 in de ruimte was. De zonnecel is aangesloten op gouden elektriciteitsleidingen, zichtbaar op de achtergrond. De zonnecel is fraai ingelijst met de Pillars of Creation, een bijzondere sterrennevel die door de Hubble is gefotografeerd. De foto is voorzien van de handtekening van ESA astronaut André Kuipers.

Deze kavel wordt u aangeboden door het Hubble project team.


 

Kavel 14: Een bijzondere all-inclusive reis voor 2 personen naar lanceerbasis Baikonur in Kazachstan inclusief het bijwonen van een lancering.

Ruimtevaartspecialist Remco Timmermans neemt u mee naar de stad Baikonur in Kazachstan. Baikonur werd in de jaren vijftig door de Russen gebouwd als geheime lanceerlocatie voor de intercontinentale en eerste ruimteraketten. Hiervandaan werd in 1957 de Sputnik satelliet in een baan om de aarde gebracht. Vier jaar later vertrok Yuri Gagarin vanaf hetzelfde lanceerplatform voor de eerste reis van een mens in de ruimte. Later vertrokken hier de Salyut en Mir ruimtestations en ook grote delen van het ISS werden vanaf Baikonur gelanceerd.
Nu is Baikonur het vertrekpunt voor alle Russische, Amerikaanse en Europese bemande lanceringen. Ook André Kuipers is vanaf deze plek gelanceerd naar het ISS. Remco Timmermans neemt u mee in de geschiedenis, maar vooral het heden van deze historische plek. Zijn focus zal liggen op de tijd die astronauten hier doorbrengen, enkele dagen voor hun ruimtemissie tot aan de lancering. Tijdens het bezoek staat er een lancering gepland van een Soyuz raket met drie astronauten. Een lancering kan natuurlijk uitgesteld worden, maar de kans hierop is klein. De all-inclusive reis vindt naar keuze plaats in november 2017 of in mei 2018.

Deze kavel wordt u aangeboden door Remco Timmermans.


 

Kavel 15: Zeer exclusieve ontmoeting tussen Ruimtevaart en Luchtvaarthistorie voor 16 personen.

 • André Kuipers en Anne Cor Groeneveld presenteren u unieke verhalen; Anne Cor over de veelbewogen geschiedenis van de DC-3 ‘Prinses Amalia’ en André Kuipers over wonen en werken in de ruimte.
 • Sensationele privé-rondvlucht in de Koninklijke Dakota “Prinses Amalia”.
 • Rondleiding JetSupport ‘behind the scenes’.
 • Exclusief en smakelijk diner onder gastheerschap van Anne Cor en André.

U wordt persoonlijk ontvangen in de lounge van JetSupport op Schiphol Oost door André Kuipers en Anne Cor Groeneveld, waar André Kuipers u met zijn verhaal meeneemt in de wereld van de ruimtevaart.

Na deze indrukwekkende lezing checkt u met uw gezelschap in voor een schitterende privé-rondvlucht, met de Koninklijke DC-3 Dakota PH-PBA “Prinses Amalia”, boven de kleurrijke bollenvelden en de duinen.

De PH-PBA nam in 1944 deel aan D-Day, de invasie van Normandië.  Na WO2 heeft ZKH Prins Bernard het vliegtuig in eigendom gekregen en vloog hij tijdens staatsbezoeken vele malen zelf.  Enige jaren later werd het in gebruik genomen als eerste regeringstoestel.

Voor het aperitief krijgt u een rondleiding achter de schermen bij JetSupport. Tussen het voor- en hoofdgerecht verzorgd de oprichter van DDA Classic Airlines, de heer Anne Cor Groeneveld, een boeiende lezing over Prins Bernhard en de Koninklijke Dakota. Na het culinaire drie gangen diner in de JetSupport Lounge, met uitzicht over heel Schiphol, volgt een informeel samenzijn.

Een unieke belevenis, waarover nog lang na gepraat zal worden!

Deze kavel wordt u aangeboden door de André Kuipers en Anne Cor Groeneveld.  www.andrekuipersstichting.nl

Niets gevonden

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden wat je zoekt. Misschien kan zoeken helpen.